logo

Om Brdr. Jensen

I 2007 startede vi forretningen, der siden 2012 har heddet Brdr. Jensen last- og varebiler A/S. Selskabet er ejet af Dennis Rye Jensen, der i 2020 også startede datterselskabet DJ Leasing A/S. Via DJ Leasing kan vi dermed tilbyde dig leasing af erhvervsbiler samt en skarp, tryg og konkurrencedygtig finansiering af din erhvervsbil.

Du kan læse mere om DJ Leasing her.

Hos Brdr. Jensen har vi mere end 20 års erfaring med at handle med biler, varebiler og lastbiler, så vi er altid klar til at rådgive og besvare dine spørgsmål, så du med ro i maven kan købe eller lease din næste firmabil.

Hovedfokus hos Brdr. Jensen

Der skal altid være to parter til en god handel – og en god handel har altid været omdrejningspunktet hos os. Forudsætningen for at gøre en god handel er glade kunder, hvorfor vi altid prioriterer den gode kundeoplevelse højt.

Vi sælger tæt på 1.000 enheder årligt, så vi har stor erfaring og kan yde en kompetent rådgivning, så du kan blive i stand til at træffe et kvalificeret valg. Vi vejleder og rådgiver indtil vi har fundet den bil, der passer til lige præcis dine præferencer og dit behov som virksomhed.

Vi har aldrig to ens dage – og det er vi vilde med! Ta’ et smut forbi os på Kometvej 1 i Horsens og se vores udvalg af køretøjer. Vi glæder os til at hjælpe dig!

Har du spørgsmål?